Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Tirpákia Kultúrkocsma

Tirpákia Kultúrkocsma. Kultúráról kulturálatlanul. Baszd meg.

Friss topikok

Címkék

Archívum

Tököm az olvasóba

2013.12.12. 22:45 | A bazi villamos | Szólj hozzá!

FUCK.jpg

Baszd meg, kedves olvasó.

Magyarország egy ilyen ország. Felmegy a sok agyonfrusztrált ember munka után az internetre, és úgy érzi, most azonnal meg kell nyilvánulnia. Neki el kell mondania a véleményét dolgokkal kapcsolatban, neki meg kell nyilvánulnia, hibákat kell kijavítania, tévedésekre kell a figyelmet felhívnia - azaz, bele KELL kötnie hibákba és tévedésekbe, amit más agyonfrusztrált emberek követtek el, akiknek az a munkája, hogy az internetet tartalommal töltsék meg azon agyonfrusztrált emberek számára, akik lepittyegik az elcseszett piájukat az éjjelnappaliban.

Úgyhogy, kedves olvasó, baszd meg.

Attól, hogy valaki nyit egy kocsmát, neked nem kell bemenned és a közepére fosnod mert nem működik benne a légkondi, nem kell arculfinganod a kicsit túl fáradt és emiatt mogorva csapost és nem kell lepisilned a kelleténél lassabb pincérlányt. A csapos kibaszottul tudja, hogy fáradt és emiatt mogorva, a pincérlány így is szégyelli, hogy még nem jött bele és lassú, a légkondit meg ők is legszívesebben széjjelbasznák veled együtt.

Kibaszottul tudja mindenki, hogy nem mennek a legjobban a dolgok, attól, hogy te nekiállsz hőbörögni, senkinek nem lesz jobb. Csak egy centivel több hashajtót fogsz kapni a sörödbe, loreál, mert megérdemled, te valag.

Viszont ha tudsz viselkedni, képes vagy megállni, hogy szóvá tedd a lánynak, hogy kettő helyett három percig tartott neki elérni hozzád, képes vagy felfogni, hogy nem te vagy az első vendég aznap a kocsmában és a nyomorult kocsmáros is elfáradhatott a nap első kilenc órájában, nem csak te, képes vagy a benned élő önző kis rohadékot elnyomni, akkor megihatsz odabent egy-két-három jó sört, és még a kocsmárossal is eldumálhatsz, hátha a végén kiderül, hogy ő is ember, ráadásul talán még gondolatai és érzelmei vannak és a fáradtságától ő maga szenved a legjobban, te meg tanulsz valami újat ma is, például, hogy nem csak te, a frusztrációid és a beteljesületlen álmaid léteztek a világban.

Win-win. Mindenki nyer.

Mi most itt nyitunk egy ilyen kocsmát. Feltártuk az ajtót, be lehet jönni. Szabad bazmegolni, tedd bátran, szabad országban élünk, de ugyanúgy szabad téged a picsába úgy kibaszni innen, hogy a Kuiper-öv adja a másikat. Ha a nyugati világ szabadságképéhez akarsz idomulni, szabad hülyének lenned, nekünk meg szabad megszabadulni tőled, mert nem vagyunk kötelesek a véleményeddel egy nanomásodpercnyi homlokráncolásnál többet szarakodni.

Ez a baj ezzel az országgal, itt eddig semminek nem volt következménye. De legyen baszd meg, mert csak úgy teljes a szabadság. Ha kicsiben is, de a saját kis virtuális krimónkban mindent szabad a vendégnek is, legfeljebb kibasszuk a küszöbön oszt' csókolom. Tele van az internet ennél jobb kocsmákkal. Mehetsz oda, ha ott lenyelik a pöcsségeidet. Itt nem fogjuk.

De ha maradsz, és szakítasz az ősi magyar hagyománnyal (értsd: egymás basztatása minden miatt), akkor itt elég sok mindent találhatsz majd. Ebben a kocsmában beszélünk majd italokról, csajokról, csöcsökről, kocsikról, tankokról, háborúról, politikáról, csöcsökről, könyvekről, filmekről, csöcsökről, és néha témaként felmerül majd kultúra is.

Mindez tökéletesen kulturálatlanul.

Mert ez itt a Tirpákia Kultúrkocsma. És ha őszintén kell beszélni, néha kicsúszik a b-betűs. Haverok közt. Kocsmában.

Nem igaz, baszd meg?

Címkék: baszd meg szevasz

A bejegyzés trackback címe:

https://tirpakiakultur.blog.hu/api/trackback/id/tr135688973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása